“Ha sosem engeded szabadjára a gyermekeidet, hogyan tanulják meg, hogy mindig visszajöhetnek hozzád?” (ismeretlen)

2011. május 30., hétfő

Látogatóban Anna dédinél

A hétvégi kiruccanásaink legujabb állomása Árkos volt, pontosabban Anna dédi kertje. Ott voltunk mind, kutyástól macskástól, és jól éreztük magunkat, annyira, hogy mire észbe kaptunk Eszterke már  meg  is dézsmálta dédike virágoskertjét, igy hát a teritett asztalra virágcsokor is került. Sikerült ujból egy vidám napot eltölteni a szabadban, a gyerekek kedvencei természetesen az állatok voltak, mivel a tömbházban nem mindanap találkoznak velük igy hát ki is használtak a pillanatot, simogatták  a piros szemű nyulacskát akinek a névére már nem emlékszem,  nyúzták a kutyát és a macskát, egyszerüen jól érezték magukat.

 Emma tündérke

 Irány a kert dédikével

 napfürdő apával

 Na lássuk, melyiket szedjem le

 meg van, ez lessz

 le is szedtem, kéknefelejcs
 Hápci

 nem is nézek huncutul

 szia kormos, de rég láttalak
 édes

3 megjegyzés:

  1. Szerencsések vagytok, hogy ilyen sok lehetőség van, családon belül is, hogy jó programot találjatok! Az állatok, a növények megismerése és szeretete nagyon nagy élmény minden gyereknek!!:)) Örülök, hogy még egy szép nap emlékét menthetitek el!!!:))

    VálaszTörlés
  2. Adrienn, mi tényleg nagyon szerencsések vagyunk, van 2 nagymamánk, 2 nagytatánk, és 2 dédikénk, mindig van kihez odafutni, mindig számithatunk valakire soha sem vagyunk magunkba, és velük minig jól érezzük magunkat.

    De hát Bazsika sem panaszkodhat, egy ilyen nagyi mellet, le a kalapokkal előtte.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! Remélem, sikerül is, hogy sok élményt adjak neki és ő nekem!:))

    VálaszTörlés