“Ha sosem engeded szabadjára a gyermekeidet, hogyan tanulják meg, hogy mindig visszajöhetnek hozzád?” (ismeretlen)

2011. május 9., hétfő

Szentgyörgynapok

 Idén 20. alkalommal megrendezett Szentgyorgynapok, tegnap este hivalatosan is véget ért. Egy egész héten át lázzban égett a város, számtalan kulturális rendezvény kiséretében, kis óvodásokltól egész a  nyugdijas korosztályig mindenkire gondolva egy igazán szines palettával rendelkező, kúltúrhetet zártunk, amit tetőzött a hétvégén, megrendezett már hagyományá vált szentgyörgynapi vásár. Sajnos már a rossz idő is hagyományá vált ami nem bir elszakadni a rendezvénytől, igyhát az idén is párszor végig tombolt a rendezvényen , de hát a lelkes résztvevőknek még ez sem állhatott útjába, mi is kihasználtunk minden kis felüdülést és végigpásztáztuk jónéhányszor a vásár sorait. A gyerkőcök is hamar megtalálták a számukra megfelelő szórakozást, körhintáztak, vonatoztak, kézműveskedhettek, ugrálhattak, és persze a bohóc sem hianyozhatott ( akivel nekünk még mindig nem sikerült megbarátkozni, már nem sirunk de még mindin szoritjuk anya kezét és nagy ivben kikerüljük ha felénk közeledik), felsorolhatatlanul nagy volt a választék. A rendezvénysorozatot késő esti tűzijáték zárta, ahol mi már nem voltunk jelen, a késői időpont és a zord idő utáni hűvös este miatt.

Kézműves vásárban






Élő szobor park




A lányok is szórakoztak







Egyébb









 

2 megjegyzés:

  1. Én is nagyon szeretem az ilyen kikapcsolódást! Pesten több lehetőségem volt, itt Kőrösön, még csak egy agrárexpóra sikerült elmenni, de ott is nagyon sok csodát láttam! Gyerekkoromban is imádtam az ilyesmit, csak én meg a körhintától féltem:)))
    A vásárfia, ma is hozzátartozik az ilyen programhoz, ahogy látom, nálatok is!! Kár, hogy az idő elrontotta egy kicsit, látom, jól be is kellett öltözni!

    Van még szavazás? Mert nem látom a linket mostanában a facebookon?

    VálaszTörlés
  2. Hát sajnos az idő az minden évben bezavar, de hát mit tehetünk ha a Szentgyörgynapok éppen április végén vannak, mikor még olyan szeszélyes minden, jól beöltözünk és kihasználjuk minden percét.
    A szavazás lejárt, sajnos nem nyertünk, köszönjük a támogatásod.

    VálaszTörlés