“Ha sosem engeded szabadjára a gyermekeidet, hogyan tanulják meg, hogy mindig visszajöhetnek hozzád?” (ismeretlen)

2011. május 13., péntek

Cini egérke

Szeretnénk nektek bemutatni egy új kispajtást aki Eszterkének köszönhetően egy egész napot tölthetet nálunk. Ő cini egérke. Úgy kezdődött hogy, kedden mikor Eszterke után mentem az oviba mindenfelől a gyerekek azt mondogatták hogy ma Vargyasi Eszter viszi haza cinikét, ekkor még nem tudtam miről van szó. Az óvónénivel beszélgetve közelebb kerültem  az óvónői asztalhoz és akkor vettem csak észre hogy az asztal melett egy széken ott üldögél cinike, csupa szem és fül volt, figyelte a gyerekeket, ez az ő dolga, és aki a legjobban viselkedik aznap, a leg szófógadóbb az az jutalmul hazaviheti őt. Igy történt hogy aznap Esztekém kaphatta jutalmul a kis cinikét, hát mit is mondjak azt hiszem én voltam a legbüszkébb és a legboldogabb, úgy szoritotta és ölelte az egérkét, mindig tudtam hogy ő egy jó kislány (mégha itthon nem mindig is lehet jutalmazni a magaviseletét) de ez akkor is nagyon jól esett. Igy hát hazajött cinike velünk, és képzeljétek olyan szerencsések voltunk hogy szerdán szünet volt az oviba igy csak ma reggel vittük visza, nem csak egy délutánt hanem egy egész napot is velünk lehetett, még vele is aludt a drága, vele evett, vele játszott, remélem cini egérke is jól érezte magát. Köszönjük szépen.




2 megjegyzés:

  1. Ez milyen aranyos ötlet az óvónénitől!! És milyen sokat jelent a gyereknek!!! Már sokféle jutalmazást ismertem, de ez tényleg nagyon hatásos lehet! Nálatok, biztos, hogy bejött!!!

    VálaszTörlés
  2. Igen, nagyon találékony óvónénijei vannak Eszterkének, és hát a sokévi tapasztalat is segitségülre van. Nálunk megvolt a hatás, remélem a többi gyereknél is bejött.

    VálaszTörlés