“Ha sosem engeded szabadjára a gyermekeidet, hogyan tanulják meg, hogy mindig visszajöhetnek hozzád?” (ismeretlen)

2012. július 31., kedd

Piknik

Az elmúlt napokban, hetekben vagy akár hónapokban is mondhatnám, az egyre erősebben tomboló nap sugarai elől kénytelenek voltunk késő délutánig kis otthonunkba tartózkodni, persze ez a lányok kreativitásának nem szabott határt. Egy ilyen meleg délutáni sziesztában, nagy tesz veszre figyeltem fel, lassan, hogy nehogy megzavarjam osontam megnézni hogy mi is történik odakint a konyhában, hát kéremszépen, a lányok teljes felszereltséggel igazi piknik hangulatban töltötték az időt. Az ablakon beáramló napsugarak melegénél anya kendőjét abrosznak használva fogyasztották  az ízletes fasirt golyokat.



 az asztal 3 darab 3 lábú szék, az abrosz anya kendője

 egészen izletes ez a cukini fasirt

Emma marad a karfiol mellett

2012. július 29., vasárnap

Egy új lakó

Mint már észrevehettétek, időközönként hoszabb rövidebb ideig, új lakók érkeznek hozzánk, ami ellen nekünk az ég világon semmi kifogásunk sőőőt. Ilyenkor mi vagyunk a legboldogabbak, csak azt nem értjuk olykor olykor, miert kezd el minden kis lakó menekulni előlunk. Nemrég, pár nappal ezelőtt Boby költözött  hozzánk egy napocskára. gyorsan studiófénybe is került, anyáék igazi sztárt csinaltak belőle, egy egész portfoliója született a drágának.












2012. július 17., kedd

Virágot a virágtól

A forró nyári napsugarak elől bent szorult óráinkat probáltuk kellemesebbé tenni, igy születtek a következő virágok is , kicsit másak, nem a megszokott illatozó virágszálak de elég érdekesek ahoz kogy figyelmünket lekösse ideig óráig. És most ugyis lakás felujitó projektben vagyunk ezek az alkotásoknak is méltó helyük lessz.



a tütü újból főszerepben


közös munka

nézd anya jijja





egy kis szesszel megbolonditva



én kis kertem



2012. július 5., csütörtök

Temesvári hüsülés

A temesvári sok jó dolog mellet valamiért a tikkasztó hőség is mindig az eszembe jut , nem volt ez másképp a legutobbi látogatásunk során sem, legalább 40 fok tombolt odaki ha nem több,de érdekes a lányok ekkor is hamar feltalalták magukat. A felujitott gyerekparkban hamar megtalálták hol is lehet kicsit felfrisülni, kár hogy mi felnőttek néha vissza kell fognunk magunkat, mert hát szerintem barmelyikunk kiprobálta volna:), na de mi maradtunk az aszalóban. A lányok temesvári felejthetetlen és legkedvesebb pillanatai.

 indulunk a nap mögé, ott talán elviselhetőbb

 az én vizen hol van?

 ez az én vizem

 csapjunk bele



 napozással egybekötött ruhaszáritás